Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage is precies wat de naam zegt een massage, strikt in de zin van rust en ontspanning. Deze massage techniek die ik gebruik heb op gedaan in Brazilië ze zijn niet bedoeld voor therapeutische effecten maar voor ontspanning.rugmassage

Het is een lange en luxe massage die gebruik maakt van alle soorten massagetechnieken, waaronder het zacht kneden en rollen van de huid en de spieren. Ontspanningsmassage is geen diepe weefsel massage en is er niet voor het bewerken van de diepere spieren van het lichaam, maar is alleen bedoeld voor het masseren van de buitenste lagen van het lichaamsweefsel chronische pijn of ongemak.

hoofdmassageEen ontspanningsmassage kan worden aangepast en afgestemd op uw specifieke wensen. De massage vindt plaats in een rustige en comfortabele omgeving met muziek op de achtergrond. Vooraf maken we afspraken over je wensen, waarbij je tevens jou grenzen aangeeft. We bespreken wat voor massage je wilt een volledige lichaamsmassage of een deelmassage van bijvoorbeeld rug, nek en benen. Ook is het mogelijk om een bepaalde spiergroep extra te stimuleren.

handmassage

Een volledige lichaamsmassage duurt ongeveer 60 minuten of des gewenst 90 minuten, hier wordt het hele lichaam gemasseerd , zowel hoofd, handen en voeten worden meegenomen. Voor een erotische massage ben je bij mij niet aan het juiste adres!