Massage wat brengt het je?

Massage heeft een directe uitwerking. Massage helpt spanning te voorkomen en af te bouwen. Het bevordert het natuurlijke genezingsproces van het lichaam. Massage helpt om je lichaam soepel te houden en je krijgt meer energie. Het brengt je in balans: je gaat je op fysiek, emotioneel en geestelijk gebied lekker voelen. Wie lekker in zijn vel zit, is beter opgewassen tegen allerlei vormen van stress en irritatie.

Ben je benieuwd wat massage voor je kan doen? Maak online je afspraak en kom het ervaren.

Over Corpus & Anima

In het Latijn betekent ‘corpus': lichaam en ‘anima’ o.a: geest, adem, psyche, ziel, gemoed, of ‘het geheel van gedachten, gevoelens en emoties in een menselijk wezen’.

Wij werken vanuit een holistische visie. Je kunt op verschillende niveaus goed of juist slecht in je vel zitten: geestelijk, emotioneel, fysiek… werk je aan gezondheid op een van deze niveaus, dan heeft dat zijn invloed op de andere niveaus. Is iemand bijvoorbeeld lichamelijk uit balans, dan heeft dat invloed (uiteindelijk) op zijn geestelijk en emotioneel welzijn. Massage werd door de Chinezen en de Grieken reeds erkend om de heilzame werking ervan op lichaam en geest. Door massage worden bepaalde chemische processen in het lichaam geactiveerd, die ook weer van invloed zijn op ons humeur. Andersom: wanneer iemand regelmatig mediteert (wat de geest kalmeert), heeft dat een gezondheidsbevorderende uitwerking op het lichaam en ook op de emotioneel balans.

Door massage werk je zowel met het lichaam als met de geest.

Omdat al onze massages gebaseerd zijn op een holistische visie, kun je ook spreken van een holistische massage, onafhankelijk van de toegepaste technieken.

Massage wat brengt het je?